Sunday, August 29, 2010

early birthday cake

byk betol post saya pasal birthday ni kan,mcm nak bgtau semua org yg besday saya dah dekat.hehe..bukan begitu ye,tapi memandangkan ini merupakan tahun ke 25 @ sambutan jubli perak saya,maka ianya punya makna yg lebih signifikan(ayat statistik).haha..ini bermakna saya sudah suku abad hidup di dunia ini,byk yg telah dilalui,dan byk lagi yg akan ditempuhi.oh..pagi ini,selepas baru pulang dari bersahur bersama rakan2,saya dikejutkan oleh birthday cake yg telah dibeli oleh adik kesayangan saya.terpaksa menyambut birthday awal sehari kerana pg ini adik akan pulang ke kolej beliau di Kolej Profesional Mara,Indera Mahkota,Pahang.selamat pulang ye Ayin.blaja rajin2,minggu depan balik lg.haha..anak manja.

oh,btw,ini gambar2 kek tersebut.saja nak buat kamu semua terliur di bulan ramadhan yg mulia ini.heeee~





p/s:oh,btw,saya akan lebih banyak menggunakan bahasa melayu utk post2 selepas ini,kecuali post psl Anatomy,sbb ada kawan saya ckp,"kalo bukan kita yg ckp bahasa melayu,siapa lg yg nak ckp kan..."lgpon english saya bukan bagus sgt pon,dpt A2 utk spm,band 5 utk MUET,dan 7.5 utk IELTS je..haha

1 comment:

hussy's said...

wah! cake sedap..eh hulur hulur lah siket.hehe